Lajmet e fundit

Lajmet e Fundit

Strategji veprimi: Si te fitoj vota? Objektivi fillestar;

  1. Familja e ngushtë (nëna,babi,motra,vllau – dhe miqt e tyre nga nusja,burri,familja). 2. Familja nga Babai (kusherinjët me familje dhe miqt e tyre familjar). 3. Familja nga Nëna (Dajallarët me familje dhe miqt e tyre familjar). 4. Fqinjët (të gjithë ata me të drejtë vote). 5. Shoqëria nga shkolla …

Lexo Më Shumë

Powered by keepvid themefull earn money