Lajmet e fundit
Kryefaqja / ShowBiz

ShowBiz

Elezi: Përkrahje të fuqishme për kompanitë e vogla dhe të mesme me Programin për reformat ekonomike 2019-2021

Përmirësimi i mjedisit të biznesit, rritja e konkurrencës, zvogëlimi i papunësisë dhe krijimi i një shoqërie gjithëpërfshirëse, parashikon Programi e reformës ekonomike 2019-2021. Ministria e Financave pati një takim pune midis institucioneve që zbatojnë reformat, sektorin joqeveritar dhe pjesën e ekspertëve. Dokumenti përfundimtar është detyrimi i Qeverisë për ta dorëzuar …

Lexo Më Shumë

Powered by keepvid themefull earn money