Single Column Posts

Single Column Posts Subtitle

19-vjeçarja ua bën prindërve atë që nuk pritej, martohet me njeriun që s’e kishin menduar kurrë

Shpeshherë kemi dëgjuar të thuhet se dashuria nuk njeh moshë. Këtë thënie e ka vërtetuar më së miri 19-vjeçarja Samantha...

Psikologët: Të kufizohet koha para telefonit, të miturit bien pre e shantazheve online

Lidhja e të miturve me celularin dhe internetin është shumë e madhe. Përdorimi për një kohë të gjatë dhe pa...

Arsyet se përse duhet të shkoni me nënën në pushime të paktën një herë në vit

Për disa prej neve, kalimi i pushimeve me nënën mund të mos duket diçka argëtuese dhe, kur duam të udhëtojmë,...

Nuk është punë vetëm ajo që paguhet – artiste janë edhe gratë që ushqejnë familjen!

“Po hë se vetëm me shtëpinë merresh, se mos bën ndonjë punë tjetër”. Ky është refreni i përditshëm në shumë...

Tradhëtarët, “Lanë zonjën e lëvduar- E zunë një kurvë shtrigë, -Të ndyr’ e të mallëkuar, Të fëlliqur e të ligë. –

Shokë, kemi në mest tënë Shum’ armik’ e trathëtorë!Popo! mos u qoftë thënë!Veç që s’kanë gjë në dorë. Harruanë mëmëdhenëDh’...