Kishte lindur sa ishte në koma, 28 vjeçarja zgjohet sapo t’i vendoset fëmija në krah [Foto]

Një nënë la të habitur doktorët kur ajo u zgjua nga koma pas 23 dite, në momentin që djali i...

Akademiku japonez që i shtyen njerëzit të qajnë për ta liruar stresin

Cila është sekreti i një jete të lirë – nga dhimbjet e tensionit dhe stresi i pandërprerë? Në vend që...

Këto 32 medikamente që po shiten në vendin tonë, dyshohet se janë kancerogjene

32 medikamente për trajtimin e shtypjes së lartë të gjakut dyshohen për shkaktimin e karcinomit planocelular të lëkurës. Medikamentet e...

72 raste të përdorimit të narkotikëve për 17 ditë, prin Prishtina

Konsumimi i substancave narkotike tek qytetarët në Kosovë vazhdon të jetë i lartë. Pothuajse, çdo ditë Policia njofton për ‘posedim...

Hallat dhe Tezet janë Vërtetë Persona Special: Ja 9 Arsye Përse?

Tezat dhe hallat luajnë një rol të veçantë në jetën e fëmijës. Familjet moderne sot tentojnë të marrin konfigurime më...