Single Column Posts

Single Column Posts Subtitle

Sa të ketë gjinekolog do të jem e virgjër!

Nuk arrita të kënaqesha si shoqja ime që kënaqej me të tjerë në rini dhe prapë është e lumtur, edhe...

6 arsye pse disa njerëz nuk e gjejnë dashurinë e vërtetë!

Pavarësisht zhvillimit të rrjeteve sociale, shumica e të rriturve kanë vështirësi në gjetjen e një partneri. Shumë prej jush mbase...

“Jeta e njeriut është e vetmuar, e varfër, e pistë, e shëmtuar dhe e shkurtër” – Thomas Hobbes

Duke iu referuar gjendjes fillestare të natyrës, një të kaluare hipotetike përpara qytetërimit, filozofi Thomas Hobbes nuk shihte asnjë arsye...

“I ka vënë flakën” Instagramit, kjo është shqiptarja që po habit Italinë (Foto)

Jori Delli është emri i shqiptares, e cila ka “çmendur” të gjithë Italinë me format e saj bombastike. Ajo u bë...

Fëmijët e mëdhenj janë më inteligjentë se të vegjlit?

Fëmijët më të mëdhenj kanë shumë më shumë talente dhe intelekt të gjerë se motrat apo vëllezërit e tyre të...