Single Column Posts

Single Column Posts Subtitle

Sëmundja e malaries, kontribuoi në rënien e Romës së lashtë

Studiuesit kanë dyshuar gjithmonë, se malaria ka ndihmuar në rënien e Romës së lashtë. Megjithatë, ata tani e kanë të...

Pse djali im nuk e di kë e ka babë?

Isha vetëm 17 vjeçe kur mbeta shtatzënë. Ai që më la në këtë gjendje u martua me një tjetër. Mbeta...

“Europa po plaket, ka nevojë për imigrantë”

People take in the Canada 150 celebrations on Parliament Hill in Ottawa on Saturday, July 1, 2017. THE CANADIAN PRESS/...

Aleksandër Solzhenicin, shkrimtari që shkatërroi perandorinë sovjetike, dhe në fund u bë “profet” i Putinit

Nga Michael Scammell Kur Bashkimi Sovjetik u shemb në vitin 1991, ekspertët dhanë një sërë arsyesh për dështimin e tij:ekonomike,...

Del në ankand “Letra e Zotit” që ka shkruar Albert Einsteinit, shifra e parë… 1.5 milion dollarë

Një letër e shkruar nga shkencëtari, Albert Einstein, në të cilën ai shtjellon konceptin e tij për fenë, do të...