Single Column Posts

Single Column Posts Subtitle

Nuk dua dikë që di të më japë gjëra. Dua dikë që di të më japë vlerë

Nuk kam nevojë që dikush të shpenzojë miliona për të më bërë të lumtur, kam nevojë për dikë që e...

Foto/Nostalgjia: 50 objektet që gjendeshin në çdo shtëpi para viteve ’90

Ndonjëherë vjen papritur nostalgjia për filmin, teatrin, muzikën, artistët dhe kuturën e para viteve 90 dhe fëmijërinë tonë, ndaj vendosëm...

Deputeti slloven vjedh sandviça: Denoncon veten dhe dorëhiqet

Lubjanë, 14 shkurt - Deputeti i i Kuvendit të Sllovenisë ka dhënë dorëheqje nga ky post vetëm pak orë pasi...

Fëmijëria jonë: kur Fejsbuku ynë ishte rruga

Kemi luajtur në rrugë pa frikë, dhe kishim shumë pak: disa kanaçe bosh, disa gurë, një copë litar! Dhe ishim...

Pozicionet më romantike në shtrat, si për femrat ashtu edhe për meshkujt

Me Ditën e Shën Valentinit në prag, të gjithë po kalojnë në rrëmuja ideore për atë që duhet të bëjnë...