Not many 18-year-old’s can say they have already ditched their car ‘L’ plates – let alone have free reign of an 87-seater bus. But Hull’s very own Ellie Rose Houghton has passed her PCV bus test with flying colours after coming out the other side of a 90 minute practical test unscathed with just four minors. Ellie, a former stockcar driver from west Hull, had vowed to never join the family travel business, but decided after attending college ‘everything clicked together’ and wanted to drive buses for a living. After passing three practical, two theory and showcase examinations in just eight weeks over the summer, nothing could seem to faze the teenager.
Përderisa 18 vjeçarët po kanë problem të kalojnë testin dhe të marrin lejën e vozitjes, një vajzë tashmë i ka gjetur vetës punë si shofere e autobusëve.
 18 vjeçarja Ellie Rose Houghton nga Hull është bërë shoferja më e re e autobusëve në Britani të Madhe.
 Ellie kalojë dy teste teorike dhe tri praktike para se ta merrë licensën për të vozitur autobusë. Tani ajo ka të drejtë të vozisë autobusin e nxënëseve.
 Në transportin e parë ajo ishte e frikësuar dhe me vete kishte marrë me vete babin.